Sunday, March 25, 2012

Saturday, March 24, 2012

Sunday, March 18, 2012

Brown Is My favorite Color

simplygeeky sleeveless dress & printed head scarf, simplycity cardi, magnolia belt, debenmahs chunky heels



My favorite color is definitely brown! Where do I know? I noticed since I bought most of my stuffs with brown color. bag, shoes, clothes, even I have 10 brown belt. x______x
But i do like peach and fuschia too :D

Wednesday, March 14, 2012

Black Into Tangerine



I love black and orange tangerine. Apalagi kalo disatukan. Really love it :D
How to get the pants? simply click here

Playdate With Best Mate









Yang ulang tahun harus yah men-traktir? hehehe nggak mau rugi :p
 Kali ini kebetulan diriku dan anggi. The girl in fuschia tshirt.

Extremely Happy :D

Saturday, March 10, 2012

Electric Blue Meet Dark Brown



magnolia necklace, girl on the go chunky heels


My birthday outfit. Hehehe lagi suka yang simple-simple but lovable gitu deh. apasih x_x

Friday, March 9, 2012

Berkah Umur, Anita!

March, 9 2012,

22 years ago, there's a lil girl born to the world. 3.5cm height and 3kg weight. Yeay that was me, I'm officially 22 years old today. I'm definitely getting old x_x

Di tahun ini banyak sekali perubahan yang terjadi. Mulai dari penampilan, pekerjaan, pola pikir, dan lainlain. Banyak sekali rencana yang ingin diwujudkan di tahun ini. Banyak juga hal-hal yang mau dicapai tahun ini.. Semoga tahun ini dan tahun-tahun kedepannya semakin baik dalam hal apapun. Terimakasihh banyak Allah atas berkah yang tak kunjung surut. I'm nothing without You.

Berkah umur, nit :)

Wednesday, March 7, 2012

Hit The Pattern



































Why hit the pattern? Because I'm wearing printed head scarf and stripey top. So it means tabrak motif gitu hahahaha maaf gak nyambung hehehe. Btw, I'm wearing printed scarf by Simplygeeky Shop Ayo di orderrrrrrrrrrrrrrr :D

Friday, March 2, 2012

Printed Scarf On The Move




Guys, Simplygeeky shop sekarang menjual printed scarf lucu-lucu loh. Pattern nya ada yang tribal, animal,  floral, dll. Ukurannya jumboooo 170x75cm. Harganya terjangkau. check this out for more info : Printed scarf

Outfit :
Top : Long sleeves polka by simplygeeky shop
Scarf : Printed scarf by simplygeeky shop