Saturday, April 28, 2012

Hijab Style : Fresh Color and Pastel Color

































New series of Simplygeeky. Can be sold bundling and separately.
Batwing Top, Plain Maxi Skirt, Lace Cardi, and Sleeveless Basic Dress
Go check simplygeeky shop

Tuesday, April 24, 2012

Monday, April 23, 2012

Friends. They are, lovely...

Aulia, college's friend :D
 
Yay! Loooong time no see. Since our graduation, I bet it was almost a year ago, finally we're done make it. . For now she lives in Manado and go to Depok for vacation. She intend to buy simplygeeky stuffs. And done!
 Begitulah aktivitas gue. Kadang ketemu temen ini dan itu, anterin barang sekalian ketemuan. Untuk temen its okay. Sebelumnya juga kan harus kirim barang dan after that ambil barang. Duh so hectic but sooo fun :D

The next day...
yoan and me
 Again, we're met up untuk transaksi baju hehehe :D

Friday, April 20, 2012

Play-Date





Me : Ndut, plan aku simplygeeky mau buka bazaar..
Him : Setelah web-store jadi dan penjualan tinggi aja!
Me : Mungkin nggak ya aku buka outlet? Misalnya di Margocity atau Cibubur Junction?
Him : Kita lihat respon setelah web-store jadi, kalo memungkingkan kenapa nggak?
Me : Capital? Nooooo. I haven't enough money.
Him : Kalo nggak punya cukup modal. Then, just start open it on Pondok Indah Mall!
Me : Whattt?!!! Can I?
Him : Absolutely you can :D
Me & Him : AMIN O:)

Thursday, April 19, 2012

The Sudden Meeting

Red Velvet by miki ojisan
current fave rings
Ps : Layer Cardi gift from Anggi
Anggi
 
Ria from The Paparazzi



Last saturday we had a sudden meeting. Dunno how to say thank you cause when I wanna share my pain, problem and spend time outside home. They are there, waiting for me. Kiss my babes :*

Tuesday, April 17, 2012

Boost Your Mood With Colorful Top



New Products Updated By Simplygeeky. 
Candy Cropped Top : grab it here
Drapery Polka Top : grab it here

Colorful color make your day brighter! also boost your mood and freshen you up! Muslimah, dare you feel those feeling? Happy Happy Happy! :D

Friday, April 13, 2012

Preppy Pink



Preppy Look. Suddenly in love with pink color. Hahaha but since pink is tooo girly, I think its not quite match with my personality. Hehehehe whoo careeeesss :P

Sunday, April 8, 2012

Life Point Of View

In life, what should we be? Be great? Be huge? Be super? Be perfect? Even, sometimes should be fake? Just to prove and show the world you’re same with common people. You are at least be the one of world standart rules? And, so you cannot be defeated?  Had a super massive power? Impress people with your strength? Laugh at people weakness? Should reach more than people achievements? Fulfill every world demands? Everything almost about money. Are you really wanna be controlled by money? I know that money could change the world if it puts in the right way. I know. But, its not the only aim we live the life. Isn’t it right? :) So, What's your definition of life? What should we actually be?

Me also don’t know the answer. But, sometimes we have to fulfill those requirements so we looked as a normal human who had a proper life. Happy  and always put a lil tiny smile on our faces. Then, people never ever dare to judge and ‘kick our butt’. So, we have to be something which the world wants? We have to be someone which the world wants? So, We live in world rules instead of we rule the world? Be the servant of the world. If the terms and conditions are too hard like those sentence mentioned by me, then I’d rather die.

Why? If we have to be someone which isn't truly ours, too harsh ruled by people even world, always think that prestige and dignity come first, and so on. Then, what's the real meaning of life? In your opinion, what's God purposes when creating human and world? To make us do the arrogant thingy? To press other? To showing off? To prove something?. Sometimes we just forget the truly aim of life. Sometimes we think we should be huge first then after that precious life come. Sometimes, we simply misinterpret something.

For me, those requirements are just a self motivation to make an improvements. Not be an arrogant one but be humble. Not just have an ambition but forget the faith and everything. Sometimes, we just forget and ignore. Not every of us could be the one they wanna be, right? Not everyone wants controlled by sparkling world thingy, right? Not everyone could walk in others shoes, right? Not everyone could control the world by their power, right?

But it doesn’t mean people who live that way are useless, nothing, and don’t deserves the world. We have to change our mind. In life, its not all about power, evidence, money, perfection, show off, and so on. For me, in life, just be us and be useful to human being. Help each other and together achieve what people call proper life. Remember, our life is really worth. That depends on our intention, be great or be useful. Or be both of them? Why not?

Let us control the world and let world be the witness of our movements. Dare you? :)

Ps : sorry for bad grammar *peace*

Pengalaman Komunikasi Unyu Bareng Indosat

Bagi sebagian orang, provider itu bukan hal yang penting. Bagi sebagian orang, berganti-ganti nomor juga merupakan hal yang biasa saja. Tapi bagi gue, provider which is representative dari nomor handphone kita itu udah mirip jati diri gue. Dulu sekali waktu pertama kali gue dibelikan handphone which is kelas 1 SMP, I wonder sudah 10 tahun yang lalu gue diperkenalkan langsung sama provider kuning yang mengatasnamakan providernya anak muda. Tidak lain tidak bukan ya Indoat im3. Langsung jatuh cinta pada pandangan pertama karena selain at that time tarif nya paling murah juga katanya lebih gaul gitu. Hehehe

Time after time, sampailah pada masa blackberry tiba di dunia tepatnya dibelahan dunia sebelah mana nggak tau pokoknya di salah satu negara bagian dari Asia Tenggara bernama Indonesia. Kira-kira tahun 2008. Saking enggak mau berganti provider, gue pun akhirnya mengikuti pre order blackberry di gerai Indosat. Yup Blackberry gue indosat bundling. Hmmm saat itu berati gue sudah menjadi pelanggan setia Indosat selama 7 tahun. Paket Blackberry nya pun ya Indosat punya. Pokoknya, harga cincay lah sancay.

Dan kalau dihitung sampai detik ini, gue berarti sudah sangat amat menjadi loyal customer indosat dong ya, karena kalo diitung sudah 10 tahun gue pake Indosat dan enggak pernah ganti nomor. Sampe sim card gue pun udah sangat sangat usang. Walaupun pernah mengalami kegalauan yang sangat ekstrim kalo pending, wajar lah semua pasti mempunyai kekurangan. Gue maklum kok, gue tetep seneng-seneng aja pake Indosat :D

Ngomongin paket-paket nya Indosat, emang cihuy deh! Mulai dari paket blackberry sampe paket  Indosat mobile yang pas banget kalo dipake sama anak remaja, bapak2, ibu, profesional, karyawan atau siapapun yang punya handphone. Hmmm nggak lengkap kan kalo udah pake paket blackberry tapi nggak bisa nelpon?

Btw, nih tampang nya Indosat Mobile :

 ( Gambar ini diambil dari sini )

Nah karena gue juga butuh komunikasi sama keluarga, temen dan pacar, dan supaya pengeluaran bulanan tetap awet gue merasa indosat mobile ini sangat cocok buat gue yang hobi banget nelpon tapi nggak mau bayar mahal x_x. Gue cukup beli PAKET 24 JAM, tinggal bayar 100.000 terus bisa dipake untuk nelpon 1000 menit dari jam 00:00 sampe jam 24:00 selama sebulan ke sesama Indosat, untung pacar gue pake Indosat. Terus juga dapet  1000 sms, 100MB kuota internet. Lengkap buanget!!!

Nah kalo lagi kantong kering gue juga nggak khawatir karena ad PAKET TELEPON MALAM berlaku dari jam 17:00-24:00 cuman 2000 perak per hari bisa nelpon 200 menit. Hihihihi pokoknya nggak mau pindah provider deh. Indosat aja. Cocok buat kita yang berjiwa muda tapi tetep mau irit hehe :p. 
Mau tau lengkapnya? Nih klik link indosat mobile

Ps : Tulisan ini dibuat untuk mengikuti Indosat Blogger Competition
Kode Voucher : 10463593315475

Insta Insta Instagram

 







I'm soooo happy playing with instagram. Kinda shortcut for an amateur like me to have a good quality of photography. Hehehehe. Come come, lets follow each other right on instagram. Find me anitanurindah :D

Tuesday, April 3, 2012

Simple Look | Sleeveless Long Cardi


Boost your simple style with Sleeveless Long Cardi. Want one? Click here :D

In Love With Polka And Red

Simplygeeky red polka combi loose top, Gaudi jeans, Magnolia belt, Hanelai crocs wedges
Mau juga Red Polka Combi Loose Top? : Click here