Showing posts with label Break of. Show all posts
Showing posts with label Break of. Show all posts

Thursday, May 22, 2014

Hijab Outfit: Another Black and Shocking Pink Combo



Scarf : simplygeeky
Dress: Upcoming collection from simplygeeky
Outer: Tenabang
Bag: Mango
Flatshoes: Rubi

* in 37 weeks of pregnancy*

-----

Take a look at my body, sudah nggak berbentuk since udah naik 15kg :D

Anyway, you know that I have a running clothing online shop since 2012 but, it seems going so slow. So many obstacles I faced and so on and so on. But, I'm not a loser who wants to stop running that business. I still having a big obsession ehmmm, obsessed word no good lah to use hehehe, maybe dreams yes dreams! I still want to build the clothing line with all my heart.
So, insyaAllah after give birth I want to relaunch all the thingsssss, from website to product. I wanna make this thing to be serious matter, insyaAllah hubby also wants to help me. Anddd... I ask you all whoever read this post, please please pray for me for the plan and also the delivery day hehehe..

I know you are too kind, sometimes you just drop by not even posted a comment :p

hehehe.. see you ^^

Sunday, March 9, 2014

24 Years Old and Everything

So today is my birthday. But this year is different. Im married already, im going to have a baby insyaallah 3 months from now. I will be a mother, a mom, IBU which I still can't believe it's all happen to me this fast. Ready or not I have to face it soon. This year really that matter to me because several days before todays I don't feel the same like the other years, I don't feel the sparks inside my tummy. Maybe its all means that i'm grew up, I don't have to feel like anita in the past or something...

Okay thats the personal life thingy,  I also think of my work that I'm pretty sure I want to continue my postpone job due to my marriage and pregnancy life. I want continue what I have started and I feel the butterfly in my stomach so it means I'm on the right path coz I feel it feep down inside. All I have to do is concern and istiqomah.

Amin.. may Allah always bless me, my baby,  my family... Amin

<3 <3


Thursday, January 16, 2014

Three is Better Than Two

Assalamualaikum...

I want to tell you a lil sweet story of mine..

Since I married last september, everything has changed. I'm no longer living forever in my home sweet home, no I'm not 100% move for good but I live in 2 places right now. My house and my husband parents's house. As we planned before, this month is the right time to move into our own house. But Allah maybe haven't give us a permission because He straight away sending the very sweet gift God ever given to us. I got pregnant. Yes, I got pregnant just a month after our marriage. Oh. It's. So. Surprising. Until I don't know what should I do, because honestly it was too fast. I think I am not even ready at that time.

3 months I passed. Ehm first trimester to be exact. It was uhhhhhh so tough! Really tough! I got the sick head, sick body, morning sickness I even sick along the day. I ate 4 times and spill it out like 5 or 6 times. I also easy to feel hungry, I also easy to feel full. I am in the middle of very uncomfortable 1st trimester. It was interesting! Maybe Allah wants to show me it is not that easy to be a mother, so respect your mom Anita! hehehe I did I always did dear Allah, even if my mom speaking out loud yelling at me I always put a high level of respect to her. I swear to you Allah :)

Okay back again to my sweet story ....

Oh dear friends, maybe the condition of pregnant woman not always like this, I have some pregnant friends and they're almost don't feel the situation like I felt. oh VERY GOOD, they say like, " at the 1st trimester, I have a normal life I think I'm not pregnant at that time" Hoooooooh soooo LOVELY STORY I EVER HEARD >_< Yes I'm jealous right now!

Oh well, above all... making human being is not an easy job, it is tough you know! hehehe

Yes you can say lotsa words and mumbling like that until you found blood and spot at your panties and cry out loud as you ever met your baby ha, Anita?

hehehe yes.... I'm bleeding at 12weeks pregnancy. It's because I lack the progesterone. I don't know for sure but at least the doctor said that. Almost 3 weeks I stay at home, no heavy activity no mall no dinner no lunch at my fave resto so on so on. No not the doctor but my mom said so .____. whereas I was fine at that time.

Since that accident, I love my baby more than I found the 2 stripes testpack. I love my baby more than ever :")

Now I'm in 19 weeks pregnancy. Please whoever read my story, pray for me and my baby for always stay healthy, happy, strong until the due date.  Amin yarabbalalamin :)

So here I post some pictures of mine during this pregnancy .....

12 weeks

15 weeks

16 weeks

17 weeks

17 weeks

Okay, see you next time.
 Have a wonderful day,
xoxo

Sunday, August 4, 2013

Why are you leaving so soon, Ramadhan :(

Holla dear Assalamualaikum....

This time I want to share my Ramadhan experience..

Ramadhan ini adalah Ramadhan kedua setelah berhijab, banyak sekali perbedaan dan perubahan yang sudah saya alami dan lalui. Ramadhan tahun lalu mungkin nggak banyak yang berubah, bedanya hanya di penampilan aja. Taraweh, tilawah, amalan sunnah lain nggak saya kerjakan, kebanyakan buka bersama di luar bareng temen-temen bahkan kadang suka melewatkan sholat maghrib. Naudzubillah...

Sering kali saya menekankan tentang hijab hijab hijab. Dengan berhijab, menutup aurat dll. Nggak pernah ada maksud untuk menghakimi bahwa yang berhijab lebih baik, lebih shaleha daripada yang tidak. Tapi dear, saya hanya ingin menyampaikan efek samping dari memakai hijab, benar kata mereka, sungguh nikmat rasanya berhijab, sungguh banyak manfaat berhijab, ketenangan hati, ke-ikhlasan, ke-istiqomahan perlahan mulai datang seiring dengan berjalannya waktu.

Alhamdulillah... Alhamdulillah.... Alhamdulillah

Nggak pernah berhenti rasa syukur saya ucapkan kepada Allah SWT yang ketika sudah membuka pintu hidayah maka tak pernah Ia tutup kembali, agar ketika kita lalai, agarketika kita bosan, maka segera Ia ingatkan kembali, maka segera kita menoleh ke arah pintu tersebut... Allah emang Maha Keren!

Ramadhan tahun ini, alhamdulillah Allah kasih saya sakit yang lumayan lama... Sebenarnya cuma batuk, demam, dan flu.. Tapi alhamdulillah nggak bisa bangun dan susah nafas hehehehe... Mungkin karena saya pernah menderita bronkhitis dulunya dan karena batuknya juga kering, entah berhubungan atau tidak. 

Kok Alhamdulillah? Iya, Alhamdulillah nya saya jadi selalu di rumah, banyak ibadah, banyak menghabiskan waktu dengan keluarga. Kalau tahun lalu presentase buka di rumah dan di luar 50:50 maka tahun ini 70:30. Rencana Allah emang paling kece kan? :D

Ramadhan tahun ini, alhamdulillah saya sudah banyak nggak meninggalkan taraweh, amalan sunnah lain dan alhamdulillah bisa Khatam Qur’an 1X :”) rasanya bahagia banget, luar biasa bahagia, ngelebihin dapet kabar lain.Walaupun hanya 1X tapi rasanya beda.

Kenapa?

Kalau dilihat dari sifat Anita yang dulu, kebiasaan Anita yang dulu, behaviour Anita yang dulu, rasanya mustahil melakukan hal tsb. Baca Al-Qur’an 1-3juz dalam 1 hari, sholat tahajud, dll. Sungguh kebaikan yang Allah berikan ini mulanya karena hijab yang sudah saya kenakan hampir 2 tahun ini. Sungguh rasa haru, bahagia, kerinduan akan bulan Ramadhan yang Allah titipkan di hati ini karena hijab yang belum sempurna ini....

Allah SWT mau saya khatam Qur’an Tahun ini...

Kenapa?

Saya biasa datang bulan di akhir bulan, antara tanggal 27-31, tapi bulan ini? entah mengapa tidak datang2, pikir saya Allah mau saya khatam dulu baru haid. hehehe.. Tanggal 27 juli saya meniatkan diri untuk membaca 6 juz dalam 1 hari karena takut datang haid, tapi rasanya malaaaas sekali, akhirnya hanya membaca 3juz, besoknya hanya 5 lembar, 5 lembar, sampai masuk juz 30 d hari ini 3 agustus... Dalam hati saya meniatkan mau khatam hari ini karena saya pikir jadwal haid saya mundur 1 minggu, dan pikir saya lagi, saya jadi bisa mengulang lagi dari juz 1. Setelah selesai 30 juz sengaja saya lanjutkan membaca Al-Baqarah supaya saya segera membaca ulang lagi dari awal, tapi waktu shalat ashar sudah tiba, lalu saya mengambil wudhu lagi untuk siap-siap shalat, dan tanpa di duga-duga dan snagat tiba-tiba tanpa gejala tanpa pertanda, ehhhhh si bulan malah datang..... Speechless, haru, nangis, tumpah ruah semuanya.... Ternyata benar, Allah mau saya khatam Qur’an dulu sebelum haid. Ya Allah, tanda keberadaanMu semakin jelas Engkau tunjukkan. Terimakasih atas segalanya, insyaAllah bulan selanjutnya khatam terus at least 1X setiap bulan.....

Amiiiiinnn...

Ramadhan kali ini juga membuat hati saya semakin mudah tersentuh, alhamdulillah bersama-sama dengan keluarga kita sibuk memeberi tidak lagi sibuk menghias diri.... Alhamdulillah....

Semua ini bisa terjadi mulanya karena hijab, dengan hijab yang belum sempurna ini saja sudah diberikan Nikmat yang begitu banyak, benar kata orang, berhijab itu hanya awal dari segalanya, bagi saya berhijab adalah pintu gerbang kenikmatan Akhirat dan dunia :”)

Terimakasih Allah SWT yang Maha Pengasih Penyayang lagi Maha KEREN! I LOVE YOU SO MUCH,



Love,
HambaMu yang selalu selalu  mengiba kasih sayangMu :*

Ps: Cerita ini sungguh tidak ada maksud pamer atau riya, semoga bisa mengispirasi

Wednesday, June 12, 2013

Pose with my sisters








Beberapa hari yang lalu, me and my dearest friends iseng-iseng ke Ahpoong, Sebenernya sih udah 2kali ke sini tapi belum pernah sama mereka. Naaaah akhirnya main-main deh ke sana, sekalian memang ada yang harus dikerjakan di sana. Mendung, berawan, angin kencengggg buanget sampe-sampe kerudung kita semua berkibar-kibar di udara hahahaha :p. Anyway always had fun with my girls. Sebenernya kurang Anggi sih, but no worries, akan berencana hang out bareng lagi. Semoga jadi, we'll seeeeeeee ^^

Friday, February 15, 2013

Yawn Yawn Boring

Hai. Kenapa judulnya begitu? karena post ini akan berisi banyak sekali tulisan yang membosankan. Kalau ngga mau ngantuk cepet-cepet di close aja hehehehe. Why I have to pretending like everyone loves me? I think logically btw :P

Okay, di awal tahun 2013 yang baru hampir 2 bulan ini sudah banyak sekali hal-hal yang terjadi khususnya kepada gue. Mulai dari hal yang baik, menyenangkan, mengagetkan, membuat haru, tangis bahagia, hingga menyesakkan, menyedihkan semuanya terkemas rapih dalam hati gue ini. Drama banget ya..
That's me, sometimes I over reacting to something which probably might not happen for real.

Entah yang akan gue tulis ini akan menjadi tulisan penuh kebahagiaan, penuh syukur atau bahkan menjadi tulisan yang akan memberi kesan gue ini kurang beryukur atau apapun disebutnya. hehehe
Semua orang mau menjadi bahagia seumur hidupnya dan di akhirat kelak. Banyak yang menjadi tolak ukur kebahagiaan bagi manusia yang biasanya tidak selalu sama. Gue lebih menyukai kebahagiaan-kebahagiaan kecil yang gue lihat dan terjadi di sekeliling ge setiap hari, sekadar tawa, canda, memakan makanan enak, memasak, memakai make up, memilih baju, merapihkan kamar, melihat orang-orang yangingin kita lihat setiap harinya, memiliki tempat berkeluh kesah, memiliki teman yang baik, dan hal-hal kecil yang bisa membuat gue bahagia. Tentu gue juga memiliki banyak hal besar yang membahagiakan gue yang rasanya panjang kalau diceritakan hehehe. 

Well, gue coba pilih salah satu hal besar itu, menikah hehehe...
Siapa yang nggak mau menikah? ketika perempuan sudah cukup umur perasaan itu terus ada, perasaan ingin memulai hidup baru. Senyum menyimpul lebar ketika kita menyebut kata itu, membayangkan betapa indahnya, bahagianya dan lain-lain. Ya kan?:D Jujur sekali, gue menantikan hari itu, untuk memastikan siapa jodoh gue, orang yang akan hidup bersama hingga selama-lamanya. Tidak hanya berhenti di sana, my head keep thinking apakah semuanya akan selalu tentang keindahan dan kebahagiaan? Dari dalam hati yang paling dalam, gue juga sering bertanya, apakah gue siap untuk menikah? Siapkah untuk menghadapi dan menjalani hal yang selalu panjatkan dalam setiap do'a. Gue sendiri belum tau jawabannya. Dan jika, gue diizinkan untuk menikah, apakah jalannya akan lancar? Untuk mencapai sesuatu yang bahagia itu apakah sudah pasti gue tidak merasa sedih? Karena jika kita ingin mencapai kebahagiaan yang abadi tetapi dengan cara yang tidak baik, gue merasa ada yang salah, kurang ideal... 

Hehehehe... Jadi ngomongin pernikahan. Semoga kita semua selalu diberikan yang paling baik dalam hidup kita. Jodoh, rezeki, Ibadah, semuanya... AMIN :)

Sunday, September 30, 2012

Forever Grateful

Life, could you be more fair to me?

Sometimes I just can't explain to those people who never understanding my life. And why should I explain? It's not even their business. I never taking care someone's life, btw. Why ppl so rude to me.
I'm living my business life not because of I can't find a proper job nor I'm not qualified. I'm risking myself in business because I want to.

Banyak orang yang membicarakan tentang mimpinya, impian, cita-cita. Tapi hanya sekedar mimpi, angan dan harapan. Nyatanya mereka tetap melakukan apa yang bukan menjadi keinginan mereka. Bukan menjadi fokus dan impian mereka. Bahkan sebagian melakukan hal yang mereka benci. Di hidup ini, gue cuma mau jujur sama diri sendiri, cuma mau menghidupi apa yang menjadi mimpi dan concern gue. Gue mau apa yang ada di hati, otak, kenyataan ini menjadi selaras semua, sehingga ketika gue mengerjakan sesuatu, lalu semuanya bersinergi. Hasilnya gue sehat body and soul. Energi yang dihasilkan juga positif. Nggak mengeluh dan nggak mengenal rasa letih. Oh ya, Gue juga nggak mau melakukan hal yang ketika gue kerjakan, gue jadi orang lain, yang gue nggak suka. Bayangkan kalo gue harus melakukan hal-hal tadi seumur hidup. Aaaaaa.

Di bisnis ini gue merasa lebih menemukan sesuatu yang gue cari selama ini. Ketenangan hidup. Then again, gue bisa juga kok menjalani hidup seperti biasa, seperti ketika gue kerja. Soal finansial itu relatif. I think, cukup atau nggak nya tergantung gimana cara kita mensyukuri hidup ini, hidup yang bukan secara kebetulan disiapin sama Allah.

Gue tau, yang gue jalani ini bahkan belum napak di tangga pertama, bagi sebagian orang malah belum bergerak. I'm not that worry. I feel blessed even more and more. menurut gue, urusan 'napak' atau tidaknya, tinggal diserahkan sama Allah. The most important thing, I'm walking the right track. Straight to my dream, bukan belok kiri, kanan atau putar arah.


Guys, whatever we do for living. Perbedaan apapun yang terjadi diantara teman, keluarga, dll sebaiknya kita saling menghormati. Jangan karena pilihan hidup sesorang yang beda lalu kita underestimate, kita anggap tidak kompeten dan lain-lain. Mulailah menghargai, saling respect dan mendukung. Dengan begitu, bukannya hidup kita semua lebih tenang? Lebih indah.

Tuesday, April 24, 2012

Monday, January 2, 2012

Happy New Year 2012

Its 2012 already. Many lessons in 2011, UP and down, happy and sad. As a human being, we did mistakes, as I am, Many. Do I regret it? Of course not, Arrogant?  NOOOO! If we never did mistakes then we are never learn. Sometimes we have to failed first for learning BIG think. Sometimes we have to feel guilty first and be more sincere to say sorry, and so on. Yeah that's life. Funny ha?

In 2011, I've done may things. I maybe cannot mention all the things, just the occasions I highlight. I worked but now, up and down relationship, wearing Hijab, build my own shoe line, and so on. In 2012 I want my shoe line have a real online store with all new variant model, at least I have 10 models in a year ahead. Increase my own Income. Buy new gadgets. Have a better relationship with family, friends and bf. Also be better in religion life. Menjalankan sholat wajib serta sunnah. Fasting at least four times a month. Beramal sebanyak-banyaknya dan menjadi pribadi yang lebih baik yang disayang Allah SWT. AMIN Ya ALLAH....


Oh I also change my blog appearance hehehe What do ya think, guys? :D

Last but not least, 

Bye 2011, Welcome 2012
Have a blessed year ahead, human on earth :)

Monday, December 26, 2011

Keep Walking. Keep Praying. KEEP DREAMING!



Simple artwork but means a lot. Here we go! Read the explanation.

Wedges : That was Wooden Light Wedges from mixnutshoes 
Mixnut on the move : I expect Shoe line ini selalu bergerak. Lebih maju, tentunya!
Penunjuk jalan : I wanna travel all around the world
Money : Punya uang banyak supaya bisa lebih banyak menyenangkan orang lain.
AMIN!!!

Seperti manusia kebanyakan, gue juga kadang mengalami fase dimana gue merasa sangat down dan sangat terpuruk. Banyak hal yang gue harapkan akan begini malah jadinya begitu. Hal yang gue sangka akan menjadi seperti A malah menjadi seperti E. Sangat sangat jauh dari ekspektasi gue. 

Bukan hanya gue yang merasakan hal seperti ini, pastinya. Gue yakin kok I'm not the only one who feel suffer, jadi bukannya gue mau mendramatisir apapun yang gue ungkapkan, tentu aja bukan. Ini juga bukan karena urusan percintaan, keluarga, pertikaian, perkelahian, perebutan anak, perceraian (ini berlebihan). Tapi karena gue sendiri. Hidup gue sendiri, yang kadang gue sendiri nggak ngerti harus bagaimana. Semakin dewasa gue tumbuh, gue merasa banyak yang harus dipikirkan, banyak yang harus dikerjakan, diprioritaskan, dan gue harus menjadi lebih bertanggung jawab bukan satu bukan dua hal tapi segala hal. 

Gue jadi inget ketika dulu gue masih kecil dan gue susah makan (kata nyokap gue), gue di bawa ke kebun binatang, sea world, taman mini, dll, iya supaya gue mau makan katanya. Dulu juga sewaktu sepatu roda lagi HITS, gue minta dibelikan 1 sama Alm bokap gue, dan ketika dibelikan ternyata merk-nya tidak sesuai dnegan yang gue harapkan, maka gue ngambek minta diganti dengan barbie beserta ken dan anak-anaknya saja. Tapi setelah dibelikan apa? gue malah meminta dibelikan lagi sepatu roda dengan merk yang gue inginkan. 

Tapi mungkin nggak sekarang ketika gue lagi galau masalah hidup, gue minta ke nyokap supaya membawa gue ke kebun binatang atau sea world lagi supaya gue nggak galau? 

Terus ngajak ngomong buaya, 'neng, kamu harus lebih bersyukur karena kamu bukan buaya, karena kalau kamu buaya kamu pasti berjodoh dnegan paaya'. Atau, 'kamu harus bersyukur kamu nggak dikurung di dalem akuarium raksasa dan hidup bareng ikan duyung dan bahkan berbagi makanan dnegan hiu listrik (emang ada?). Nggak mungkin kan? Iya, nggak akan mungkin! 

Wednesday, December 7, 2011

Happy Birthday, Maksum Priangga..


Selamat Ulang Tahun, Maksum Priangga...

Maaf.. aku nggak bisa berdiri di depan pintu kamar kamu dengan langsung mengantar kue tart penuh dekorasi cantik lengkap dengan lilin berangka 22, memberi surprise item yang paling kamu mau tepat di jam 12 malam. Nggak ada yang bisa aku lakukan selain buat birthday postcard, ngucapin lewat telpon, bbm, twitter, dan blog. Aku nggak bisa kasih ucapan penuh kata-kata manis apalagi menyanyikan lagu romantis. Yang bisa aku lakukan hanya menyelipkan nama kamu disetiap doaku, berdoa kepada Allah SWT semoga apa yang kamu cita-citakan selama ini tercapai di masa yang akan datang dan kamu bisa bahagia sampai hidup kekal di akhirat nanti. Sukses ndut..

May Allah SWT always bless you, dear... all the time...


xoxo
Anita

Saturday, October 15, 2011

Tuesday with Fuschia

 
( Magnolia shirt&belt, The Little Things She Needs flat shoes, Mayonette bag, 
Others are unbranded)

These photograph are taken right after had a face treatment. Geez, it was terrible, right? Let me call these photos with, Tuschia. Tuesday with Fuschia. ;P

Wednesday, August 24, 2011

The Veil

They say, "Oh, poor girl, you're so beautiful you know
It's a shame that you cover up your beauty so.
"She just smiles and graciously responds reassuringly,

"This beauty that I have is just one simple part of me.T
his body that I have, no stranger has the right to see.
These long clothes, this shawl I wear, ensure my modesty.
Faith is more essential than fashion, wouldn't you agree?

This hijab,
This mark of piety,Is an act of faith, a symbol,
For all the world to see.

A simple cloth, to protect her dignity.
So lift the veil from your heart to see the heart of purity.

They tell her, "Girl, don't you know this is the West and you are free?
You don't need to be opressed, ashamed of your femininity.
"She just shakes her head and she speaks so assuredly,

"See the bill-boards and the magazines that line the check-out isles,
with their phony painted faces and their air-brushed smiles?
Well their sheer clothes and low cut gowns are really not for me.
You call it freedom, I call it anarchy."

This hijab,
This mark of piety,Is an act of faith, a symbol,
For all the world to see.

A simple cloth, to protect her dignity.
So lift the veil from your heart to see the heart of purity.
Lift the veil from your heart and seek the heart of purity.

The Veil - Dawud Wharnsby Ali

:"""""""""""(

Wednesday, August 3, 2011

I belong to ME. Strange!

Been busy lately. Nothing to do but I just wanna share my pain. Have you ever feel like a piece of paper? drifting to the wind. Blows into nowhere. No destination. Even to stand on your own feet, you cannot. Very dramatic. And, have you ever been at the situation, when you cannot trust someone, even when someone offering you a bunch of hope, offering you a shoulder, you just cannot. Absurd. I've been learning for several month about doing something that isn't your passion. Sitting around a strange environment. See a crime, a betrayal, an unhealthy place for real, but you can do nothing. The only one thing you can do is silent, ya you can't do anything.

I don't know why people think differently? Any idea? But why I always think very different with another. I may be come from another planet so I have a different DNA.

I feel like ah Well, this is the problem, when you can't express what actually you can do, when you can't do the thing which is right, and you feel like you are trapped in the middle of different people. You have to move on, right? You have to let it go, let go of the thing that could destroy yourself. No need to worry, anita! Money can't buy you happiness. As your family told you, ya because you're belong to yourself, not any other people. Not even one person, except ALLAH. So, no need to be afraid. Just let it go! Follow your heart, follow your passion, you can do something even bigger than just do the same thing from monday to friday. YEAH! You decide it, so take it as a responsibility!


From now on, I already decide, Let's just start with Bismillah....

Wednesday, April 6, 2011

Don't Give UP, anita :'D

"When you try you're best but you don't succeed. When you get what you want but not what you need. Stuck in Reverse"
Fix you - Coldplay
Those common words are combining into a simply meaningful lyrics. Cannot be describe but can be feel by heart. Thanks for Coldplay.

I know that Allah SWT always beside to look after me, no need to worry, Anita *tears*

Monday, March 28, 2011

Insecure

When you cannot be original, actually it's the turning point to make a change.
When someone ask you to obey and stick to the rules which is couldn't fit with you, you have to think twice of your choice.
When you cannot leave someone because you yourself but at the same time you also hurt yourself, it is actually double trouble.
When you feel so tired facing your daily boring life because of the same problem, you have to tell yourself that it's not good for you.
Kinda funny when I advising myself and wrote easily the whole statement, but I never do it for sure. I never dare to ask myself to make a change, to make a choice, to treat myself well. Me myself know very well that I can't stand with this problem any longer. I'm just quiet and waiting for a miracles, inspite my heart said the opposite.
Everyone had their own family as I am, I had my own family and of course they're love me, and why I wanna get hurt by another which is haven't any kind of relationship with me? Why anita? WHY?
I already know that life won't working very straight and life won't goes without any obstacles. I already knew that life isn't easy, on the other hand, everyone wants their life going well. 
Well anyway, who wants get hurt.... ?

Wednesday, March 9, 2011

Happy 21 Birthday, Anita! :D

May Allah SWT always with me in every condition. May Allah SWT alsways bless my lucky 21 and also the next age. May Allah always bless me in every single breath. Please Allah, I wanna be something to my mom and family. I wanna grow mature. I wanna be a good person for You, mom, family, and everyone. I wanna grow to be a succesful person, so that I could see many people smiling face. Simply because I wanna share my everything I had even money to you all who need kinda help. I wanna make you feel very proud of me, dad. Actually too many wishes that I couldn't share here. Please dear Allah, Grant my prayer :D

At last... Happy Birthday to me. 21, Have a Blast. *BIG GRIN*

Monday, March 7, 2011

Late Welcoming March

Already seventh of march and still do the very unpredictable job. Keep on moving. Feel it. Be happy instead of sad. Enjoy it otherwise you'll be dying, Anita!

Monday, February 28, 2011

Gangguan Keseimbangan, Penyakit Apa?

Hari ini resmi 2 minggu gw bekerja, awal perubahan yang lumayan berpengaruh besar pada pola hidup terutama tubuh.Mungkin bagi sebagian orang bekerja adalah hal yang biasa, hal yang sangat wajar, bahkan itu memang tahap yang harus ditempuh setelah kuliah.

Tapi bagi gw, itu hal yang baru, strange, and a bit frustrated. Kenapa? Karena hanya bisnis dan jualan yang ada di otak gw ini. Aneh. Ya memang. Yang gw alami kali ini, memang seperti terlihat sangat kekanak-kanakan sekali.

Here the story goes..

Hari pertama sampai hari ketiga kerja sangat menyenangkan, bahkan gw juga mengunjungi beberapa tempat, memang pekerjaan gw agak mobile, asik sih. Gw juga bingung kenapa bisa drop dan harus izin di hari ketiga dan keempat.

Kebayang nggak? Pernah nggak?

Thursday, February 17, 2011

Work Dork Work. Means what?

Yesterday was my first day, I did my job. And now, here again I'm sitting behind my desk, do nothing ( no tasks yet ) and think about my future. This kinda-process-of-life is only one step to achieve another Allah great plan.  I believe like everyone believe in their God. Yea, I believe in Allah. Since I decided to takes this chance, I thank you God more and more. I know this is a learning process that given to me. This is the great part, I owe myself a reward, because I thought that I am growing up ( excuse lol ). I did this job because of Allah, me myself, my future, my mother, my family, and you, my future husband. :D

Job, place, people are great here. Wish me tons of luck, guys. I'm begging you a pray. Bismillah ya Allah.....

Have a wonderful day, Anita :D