Showing posts with label Artworks. Show all posts
Showing posts with label Artworks. Show all posts

Wednesday, January 9, 2013

Tears of Joy


One year old. Alhamdulillah, I pass the first year. I'm not going to share the obstacles or something miserable along my journey here hee. All I wanna do : remembering the happy, the happiest part of the journey so I have to thankful to ALLAH SWT for the blessings, without Allah maybe I will never go till this far (tears).
So many year I have to face, InsyaAllah.
So many plan I made for the next step of this journey.
May Allah SWT bless us. AMIN

Thanks for the support :")

Tuesday, December 4, 2012

Fashion Tips: How to get the 'Preppy Hijabi' look

 How to get the 'Preppy Hijabi' look?

 I'm more intooooo causal and preppy look now. And finally I found the way to wear long scarf which fit in perfectly on that shirt. Whoo-Hoo! :D

Get the shirt here

Saturday, October 20, 2012

Thursday, July 26, 2012

Wednesday, May 2, 2012

Must Wear Item : Belt




I wear belt in almost every day. For daily until formal outfit. Dunno why but I think it really fit on me. And too bad, most of them noooo I mean almost all are brown. 2 of 10 are black, and the rest are brown. Not the same color. Some are dark, some camel, and soft. From braided belt, square, wide, until round shape. I bought some of them at Magnolia, and some F21. So the conclusions is, My signature style : hijab, brown, belt, what else? I haven't found it yet :p. Hmmm... I think I'm going to buy a small black braided one at the next friday. AHA! At that day me and bf and friends are intend to watch The premiere of The Avengers at sency. We're already got the tickets in 3D. YAY! \=D/

Ps : I'm in love with Zee Avi. Her voice, music and lyric are lovely.. <3<3

Tuesday, February 7, 2012

Stripey Oversize Cardi


Whoaaaaa another loose top! Beneran deh guys, loose top itu nyaman banget! Anti gerah. Banyak angin masuk hehehehe. Want one? Come and shop here !

Monday, February 6, 2012

Perfect Match Between Stripey And Oversize


Guys, this one is the new item from simplygeeky shop! Lets go here
Doain yah supaya bisa jual sesuatu yang loose terus. Supaya tetep syar'i :)
Grab it fast! Very limited stock!

Friday, February 3, 2012

Maxi Loose Skirt


GRAB THIS VERY COMFORT LOOSE SKIRT HERE !
Available in 3 colors. Black, Orange brick, and Dark brown
Very match if you wanna mix and match with any kind of top with various color. :D

Monday, January 30, 2012

Walking Under The Sky

my rin oversize cardigan, magnolia belt, shop.simplygeeky.net blair pants, girl on the go chunky heels
I dream big and high. Tryna find inspiration. So. I'm walking under the sky :)

Black Into Tribal

Magnolia shirt, skirt, and belt
Hello again. This is my recent activity. Reflection. :)

Tuesday, January 10, 2012

Friday, January 6, 2012

Happy Graduation!

 

Its tooo late to salute you, nebot! Hehehe. Happy Graduation, my friend. 
The world is waiting your coming :D

Monday, December 26, 2011

Keep Walking. Keep Praying. KEEP DREAMING!



Simple artwork but means a lot. Here we go! Read the explanation.

Wedges : That was Wooden Light Wedges from mixnutshoes 
Mixnut on the move : I expect Shoe line ini selalu bergerak. Lebih maju, tentunya!
Penunjuk jalan : I wanna travel all around the world
Money : Punya uang banyak supaya bisa lebih banyak menyenangkan orang lain.
AMIN!!!

Seperti manusia kebanyakan, gue juga kadang mengalami fase dimana gue merasa sangat down dan sangat terpuruk. Banyak hal yang gue harapkan akan begini malah jadinya begitu. Hal yang gue sangka akan menjadi seperti A malah menjadi seperti E. Sangat sangat jauh dari ekspektasi gue. 

Bukan hanya gue yang merasakan hal seperti ini, pastinya. Gue yakin kok I'm not the only one who feel suffer, jadi bukannya gue mau mendramatisir apapun yang gue ungkapkan, tentu aja bukan. Ini juga bukan karena urusan percintaan, keluarga, pertikaian, perkelahian, perebutan anak, perceraian (ini berlebihan). Tapi karena gue sendiri. Hidup gue sendiri, yang kadang gue sendiri nggak ngerti harus bagaimana. Semakin dewasa gue tumbuh, gue merasa banyak yang harus dipikirkan, banyak yang harus dikerjakan, diprioritaskan, dan gue harus menjadi lebih bertanggung jawab bukan satu bukan dua hal tapi segala hal. 

Gue jadi inget ketika dulu gue masih kecil dan gue susah makan (kata nyokap gue), gue di bawa ke kebun binatang, sea world, taman mini, dll, iya supaya gue mau makan katanya. Dulu juga sewaktu sepatu roda lagi HITS, gue minta dibelikan 1 sama Alm bokap gue, dan ketika dibelikan ternyata merk-nya tidak sesuai dnegan yang gue harapkan, maka gue ngambek minta diganti dengan barbie beserta ken dan anak-anaknya saja. Tapi setelah dibelikan apa? gue malah meminta dibelikan lagi sepatu roda dengan merk yang gue inginkan. 

Tapi mungkin nggak sekarang ketika gue lagi galau masalah hidup, gue minta ke nyokap supaya membawa gue ke kebun binatang atau sea world lagi supaya gue nggak galau? 

Terus ngajak ngomong buaya, 'neng, kamu harus lebih bersyukur karena kamu bukan buaya, karena kalau kamu buaya kamu pasti berjodoh dnegan paaya'. Atau, 'kamu harus bersyukur kamu nggak dikurung di dalem akuarium raksasa dan hidup bareng ikan duyung dan bahkan berbagi makanan dnegan hiu listrik (emang ada?). Nggak mungkin kan? Iya, nggak akan mungkin! 

Wednesday, December 7, 2011

Happy Birthday, Maksum Priangga..


Selamat Ulang Tahun, Maksum Priangga...

Maaf.. aku nggak bisa berdiri di depan pintu kamar kamu dengan langsung mengantar kue tart penuh dekorasi cantik lengkap dengan lilin berangka 22, memberi surprise item yang paling kamu mau tepat di jam 12 malam. Nggak ada yang bisa aku lakukan selain buat birthday postcard, ngucapin lewat telpon, bbm, twitter, dan blog. Aku nggak bisa kasih ucapan penuh kata-kata manis apalagi menyanyikan lagu romantis. Yang bisa aku lakukan hanya menyelipkan nama kamu disetiap doaku, berdoa kepada Allah SWT semoga apa yang kamu cita-citakan selama ini tercapai di masa yang akan datang dan kamu bisa bahagia sampai hidup kekal di akhirat nanti. Sukses ndut..

May Allah SWT always bless you, dear... all the time...


xoxo
Anita